Online valpekurs

Spør oss under hver leksjon!

   Video

Å få valp kan være krevende på mange måter, også for de som har hatt hund tidligere. Der finnes utallige feller å gå i, som gjør at hundeholdet ikke blir som man hadde tenkt. Et valpekurs er kanskje det viktigste du gjør for å få den hunden du ønsker deg. Man må ikke nødvendigvis delta fysisk på kurs for å lykkes. Et godt online nettkurs kan være et vel så bra alternativ som et ordinært kurs.

Voof.no tilbyr nå valpekurs med mange ulike videoleksjoner som dekker det aller meste du trenger å vite når man får valpen i hus. Og kurset, det kan du ta når det passer deg og i ditt tempo.

På dette kurset følger vi familien Ellingsen og valpen Luna gjennom hele den krevende valpetiden. Våre utdannede instruktører, Linda Vabø og Tone Ellingsen, har mer enn 30 års erfaring med ulike hunderaser. I til sammen ca. 160 minutter videoleksjoner, vil de guide deg gjennom de utfordringene som måtte oppstå. Er det ting du lurer på, kan man stille instruktørene spørsmål under hver leksjon. Registrer deg her og meld deg på årets kuleste valpekurs!

5 Gode grunner til å velge online valpekurs fra Voof.no

- Du får en "privat" instruktør som du kan spørre om det mest i 365 dager!
- Du kan starte kurset før valpen kommer og på den måten være godt forberedt.
- Du unngår å binde deg til faste dager for å dra på kurset.
- Det er alltid ledig kursplasser, og dermed kommer du raskt i gang.
- Du velger selv når du vil "kurse" og i hvilket tempo


Voof instruktører


Tone Ellingsen & Linda Vabø
Tone Ellingsen & Linda Vabø
Linda og Tone har over 60 års erfaring (til sammen) med hund. De er begge utdannede hundeinstruktører og avholder hyppige kurs og tilbyr privattimer i Bergensområdet. Kurset er laget på en enkel og forståelig måte. Avansert produksjon er droppet for å gjøre kurset så rimelig som mulig for deg.
Linda Vabø har for tiden to hunder (Irsk Ulvehund og Greyhound). Tone Ellingsen har en Flat Coated Retriever og en Berner Sennen, og sist men ikke minst kursets "hovedperson" Luna, som er en Working Engelsk Springer Spaniel.

Vanlige stilte spørsmål


Hva om jeg angrer på kjøpet?
Vi har brukt lang tid på å utvikle dette kurset. Skulle du likevel ikke være fornøyd har vi 3 dagers åpent kjøp.
Hva om jeg trenger å stille et spørsmål?
Vi har et kommentarfelt på hver leksjon. Her kan du stille spørsmål. Våre instruktører svarer deg så snart de kan.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Så lenge du har tilgang til internett og PC, mobil eller nettbrett har du ubegrenset tilgang til alle dine kjøpte kurs i 1 år.
Når starter og slutter kurset?
Du bestemmer når kurset starter og når du er ferdig. Kurset er tilgjengelig i et år fra kjøpsdato. Du tar kurset i ditt eget tempo.
Blir alt av innhold tilgjengelig i det jeg har kjøpt kurset?
Ja, kurset kan starte umiddelbart etter kjøp. Alt er ferdiglaget og klart til bruk.

Få tilgang nå!